Welkom op Berryblogs

Hiiii!

Welkom op Berryblogs; mijn eigen site! Wat voelt het goed om (weer) te schrijven, bezig te zijn met mooie lay-outs en alles wat er verder bij komt kijken. In deze blogpost wil ik graag meer vertellen over het ontstaan van Berryblogs.

Ik vind het heerlijk om te schrijven over alles wat mij bezighoudt. Daar ben ik al vroeg mee begonnen; mijn eerste blog ontstond al toen ik 12 jaar oud was. Samen met een vriendinnetje schreef ik over de mooiste lipgloss, de lekkerste maskertjes en vele andere producten die wij op onze gezichten smeerden. Na een tijdje werd onze interesse in beauty steeds minder en dus stopten wij ook met bloggen. Toch begon het weer te kriebelen toen ik klaar was met de middelbare school, in 2015. Ik besloot om het bloggen weer op te pakken, dit keer alleen. Zo ontstond Elisaberryslife, een plekje op het internet waar ik mijn creativiteit kon uiten. Ik vond het heerlijk om te doen, maar ook daar kwam helaas een einde aan. Het begon na een tijdje als een verplichting te voelen, iets wat moest gebeuren. Ook schreef ik in het Engels, wat op zich geen probleem was, maar toch voelde het hierdoor soms alsof ik de juiste woorden niet kon vinden. Daarom stopte ik opnieuw met bloggen.

Nu, 2 jaar later, besef ik me dat ik het bloggen toch wel heel erg leuk vind. Ook krijg ik nog steeds regelmatig de vraag van bekenden of en wanneer ik weer iets ga schrijven. Daarom heb ik afgelopen maandag besloten dat ik het bloggen weer wil oppakken. Dit keer zonder verplichtingen; ik schrijf wanneer ik er zin in heb en alleen over dingen die me echt interesseren. Ook schrijf ik gewoon in het Nederlands, omdat die taal toch het dichtst bij me ligt. Met een nieuwe naam en lay-out ga ik er weer 100% voor, gewoon omdat IK het leuk vind.

Wat kunnen jullie verwachten van Berryblogs? Ik zal gaan schrijven over alles wat me bezighoudt. Recepten, series, films, muziek, concerten, actualiteiten, leuke reizen en andere uitjes; dat zijn dingen waar ik graag over schrijf. Ook wil ik jullie via deze weg updates geven over mijn studie, omdat dit een heel groot deel van mijn leven is op het moment. Sommige stukken zullen een humoristisch tintje hebben en sommige dingen zullen wat serieuzer en persoonlijker zijn, dat is voor mij de combinatie die het beste werkt.

Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik! Als je op de hoogte wilt blijven kun je je via e-mail abonneren. Als je me liever via Instagram of Facebook volgt, schroom dan niet om me te volgen/toe te voegen.

Liefs, Elisa

 

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s