Favorieten: Maart

Ben ik de enige die het gevoel heeft alsof de tijd zo enorm snel gaat? Het voelt echt alsof 2018 pas net begonnen is, maar het is alweer bijna april! Maart was de maand waarin ik begon met Berryblogs en ik kan met zekerheid zeggen dat dat het hoogtepunt van deze maand was. Ik vind het zo heerlijk om weer lekker te schrijven en zo actief bezig te zijn op social media. Ook voor april heb ik weer leuke artikelen voor jullie in petto, dus vergeet vooral niet om Berryblogs te volgen. Dat kan in de sidebar rechts naast dit artikel, door je e-mailadres in te vullen. Vandaag deel ik mijn favorieten van maart met jullie!

iwefjdo

Beauty: L’oreal False Lash Telescopic Black Mascara

Laat ik beginnen met een beauty product: de L’oreal False Lash Telescopic Black Mascara! Ik kreeg deze mascara in een goodiebag, want anders had ik hem nooit zelf gekocht. Dat komt vooral door het hele smalle borsteltje, wat meer op een soort eyeliner of wenkbrauwpotlood lijkt dan op een mascara. Hierdoor waren mijn verwachtingen ook niet zo hoog, want hoe zou dit mijn wimpers voller laten lijken?

jwhfidlsf

Niets is minder waar; ik gebruik deze mascara al een aantal weken met heel veel plezier en ben enorm tevreden met het resultaat. Waar mascara’s met een dikkere borstel vaak voor een heel klonterig effect zorgen, heeft deze dat juist niet. Ook zorgt het smalle borsteltje ervoor dat je niet zo snel mascara op je ooglid krijgt, wat me heel veel tijd scheelt in de ochtend als ik haast heb. Dit is zeker een blijvertje dus!

Fashion: Topshop ‘Ciao’ Embroidered Slogan Striped T-Shirt

Ik kocht dit t-shirt in Newcastle en het is echt mijn favoriete kledingstuk op het moment. In deze tijd van het jaar sta ik regelmatig met mijn handen in het haar voor mijn kledingkast. Het is te warm voor een trui maar te koud voor een shirt met korte mouwen. Wat trek je dan in hemelsnaam aan? Dit shirt is dé oplossing! De combinatie van lange mouwen en de dunne stof zorgt ervoor dat ik hem eigenlijk elke dag aan wil. Daarnaast vind ik het shirt er ook gewoon heel leuk uit zien en zit het enorm comfortabel. Als je dit shirt ook nog wilt kopen kan dat hierrrr!

TV: The Voice Kids 

Zoals ik al eerder benoemd heb, is het mijn droom om later met (talentvolle) kinderen te werken. Het is dan ook niet zo gek dat ik het heerlijk vind om The Voice Kids te kijken. Ik vind het zo inspirerend om te zien hoeveel die kinderen al kunnen op zo’n jonge leeftijd. Daarnaast vind ik de coaches van dit seizoen echt heel tof; ze gaan zó goed met de kinderen om en dat levert gewoon hele goede televisie op. Ik heb zelf de battles bijgewoond om onze topper Madelief te supporten en wat zijn we allemaal trots op haar! Nog een paar weken tot de finale en dan moeten we weer een jaartje wachten.. Ik kijk er in ieder geval al naar uit. Ik heb binnenkort een screeningsdag voor een stage bij Talpa en ik hoop écht dat ik dan eindelijk de kans krijg om aan dit geweldige programma mee te mogen werken!

greatest_showman_box_office_musical_hit.jpg

Music: Soundtrack van The Greatest Showman

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze film in de bioscoop heb gezien, maar ik luister de soundtrack nog steeds het liefst de hele dag door. Als je net zo’n musicalfan bent als ik is The Greatest Showman écht een aanrader. De liedjes waren wat mij betreft het beste onderdeel van deze film. Ik kan dan ook geen favoriet kiezen, omdat ze allemaal zo goed zijn. De soundtrack staat daarom de hele dag bij mij op repeat en het liefst zing ik ze dan lekker hard mee. Oh ja, wat ook erg fijn is, is dat Hugh Jackman en Zac Efron een grote rol spelen in The Greatest Showman. Genieten geblazen dus! 😉

Food: Propercorn Sweet & Salty

Nu ik met Weight Watchers bezig ben, ben ik continu op zoek naar gezonde snacks. Toen ik de popcorn van Propercorn probeerde was ik gelijk enthousiast, want het is laag in punten en heel erg lekker! Ik gooi elke dag een zakje in mijn tas als ik naar school of werk moet, en dat is ook studiegenoten opgevallen. Ik sta tegenwoordig zelfs bekend om de Propercorn in m’n klas volgens mij, haha! Propercorn verkoopt nog meer smaken, zoals kokosnoot/vanille, pinda/amandel en sour cream/zwarte peper. Toch is de sweet & salty echt mijn ultimate favorite. Propercorn is te koop bij de Albert Heijn.

Dat waren mijn favorieten van maart, nu op naar april! We beginnen april met pasen natuurlijk, maar daarna staat de eerste deadlines alweer voor de deur. Ook moet ik 2 tentamens herkansen en me voorbereiden op de IAM2EXPO, waar ik later nog een artikel over ga schrijven. Een drukke maand maar hopelijk met meer zon en warmte dan in maart, want ik ben helemaal klaar met dat koude, slechte weer.

Wat waren jouw favorieten van maart? 

Liefs, Elisa

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s