The Teenz

Op mijn site schrijf ik graag over dingen waar ik mee bezig ben, die me interesseren of waar ik trots op ben. Laat er deze week nou net iets zijn waar ik enorm trots op ben en wat ik dolgraag met jullie wil delen! De mensen die mij ook op Instagram volgen hebben dit waarschijnlijk ook al meerdere keren voorbij zien komen de afgelopen week. Benieuwd waar ik het over heb? Scroll naar beneden!

Al zolang ik me kan herinneren speelt muziek een hele grote rol binnen mijn gezin. Mijn ouders zongen liedjes voor ons en mijn moeder speelde zelfs weleens blokfluit. Er stond vroeger altijd wel een cd aan, dus het was ook logisch dat mijn broertje en ik ook muziek wilden leren maken. We leerden noten lezen en instrumenten bespelen, ik gitaar en mijn broertje keyboard. We verzonnen onze eigen dansjes en zongen alle liedjes mee. We gingen op dansles en werden zelfs lid van een kinderkoor. Tot 2016 hebben we allebei op musicalles gezeten. Waar ik toen besloot om ermee verder te gaan achter de schermen, besloot mijn broertje Pieter om zich nog verder te ontwikkelen en toen kwam The Teenz in beeld!

Schermafbeelding 2018-04-23 om 12.47.46.png

The Teenz zijn ooit samengesteld in 2015, onder een andere naam en met een aantal andere tieners. Het idee was toen om de theaters in te gaan, maar sinds vorig jaar is dat plan omgegooid en hebben ze een ander doel: de nieuwste popsensatie van Nederland worden. Het grootste optreden vorig jaar waar ik ook bij aanwezig mocht zijn, was het Tina Festival. Erg nostalgisch, omdat ik daar vroeger als kind ook altijd naar toe ging. Het was dan ook enorm bizar om mijn eigen broertje daar nu op dat grote podium te zien. Wat misschien nog wel raarder was, waren al die jonge meiden die een foto en handtekening van ze wilden!

21687903_10203733543615698_6845978705470979576_n22008354_10203733543335691_968704442763049689_n

Het volgende hoogtepunt kwam in december toen ze een single mochten opnemen voor Serious Request. Dit resulteerde in een optreden bij het glazen huis in Apeldoorn en een tv-optreden bij Zapplive, wat hieronder te zien is.

Ook dit jaar hebben The Teenz nog niet stilgezeten, sterker nog, afgelopen week is hun eerste echte single ‘Never Nooit Gaan’ uitgekomen. Het liedje is geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis en voorzien van een professionele videoclip. Ik vind het een heel tof nummer en de videoclip past er helemaal bij.

Het liedje valt niet alleen bij mij in de smaak, maar ook bij de doelgroep. Het eerste fanaccount op Instagram is al opgericht en het aantal volgers op alle platforms groeit snel! Je kunt wel begrijpen hoe trots ik ben, niet alleen op Pieter maar op alle teenz. Ik vind het supertof om deze groep te zien groeien en ontwikkelen en ik ben ervan overtuigd dat dit het begin is van iets heel groots. De komende maanden staan er allemaal leuke dingen gepland voor The Teenz dus je zult vast nog veel meer van ze horen.

Schermafbeelding 2018-04-23 om 12.53.54

Nu maken ze kans om op de KIDS TOP 20 te komen, nog zo’n nostalgisch programma voor mij en vele andere leeftijdsgenoten. Om in de top 20 te komen hebben ze stemmen nodig en daar kunnen jullie ook bij helpen. Klik snel op DEZE LINK om (gratis!) je stem uit te brengen. Daar maak je mij, maar vooral ook The Teenz heel erg gelukkig mee en wie weet zijn ze binnenkort wel op televisie te zien. Als je ze wilt volgen op Instagram kan dat hier. Alvast bedankt!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s