Moederdag cadeautips

Koningsdag en Bevrijdingsdag zijn nog maar net voorbij en de volgende feestdag staat alweer voor de deur! Zondag 13 mei is de dag waarop wij alle moeders in het zonnetje zetten. Hoewel ik steeds vaker hoor dat mensen het commerciële onzin vinden, ben ik van mening dat iedere moeder verwend mag worden op deze dag. Toch is het elk jaar weer lastig, want wat moet je haar nou geven? Vroeger was het makkelijk; op school knutselde je dan iets moois in elkaar en leerde de juf je een liedje. In combinatie met een lekker ontbijt was je dan good to go. Nou zullen er vast creatievelingen zijn die ook nu nog een prachtig DIY-project in elkaar zetten of zingend een ontbijtje op bed brengen, maar dat is niet echt aan mij besteed. Ik zoek liever iets moois uit in de winkel en ik zal vast niet de enige zijn die daar de voorkeur aan geeft. In dit artikel zet ik de leukste cadeautips voor de liefste moeders op een rijtje!Voor de modebewuste mama

0000491_fijne-moederdag.jpeg

Nu de temperaturen in Nederland stijgen, zijn luchtige items in je kledingkast een must. Misschien heeft jouw moeder wel een vakantie naar een zonnig oord geboekt en kan ze wel een nieuwe garderobe gebruiken. Gun je moeder dan een nieuwe outfit en geef haar een bon van haar favoriete kledingzaak cadeau. Zo kan ze zelf een leuke, zomerse outfit uitzoeken. Als je niet zo goed weet waar je moeder het liefst shopt, kun je er ook voor kiezen om een Fashioncheque te geven. Die kun je bij maar liefst 10.000 winkels besteden, dus meer dan genoeg keuze. Vind je een bon niet leuk? Stel dan voor om een dagje samen te gaan shoppen in een leuke stad. Zo gaat je moeder niet alleen naar huis met wat zomerse items, maar hebben jullie ook quality time samen. Een win-winsituatie als je het mij vraagt!

Voor de smaakvolle mama

c874985d9c59a83495d8e1742e74af8a

Over quality time gesproken, wat is er leuker dan samen tijd doorbrengen onder het genot van een hapje en een drankje? De keuzes zijn eindeloos. Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren; het kan allemaal. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om buiten de deur te eten en naar jullie favoriete restaurant te gaan; dan weet je dat je goed zit. Ben je iets avontuurlijker en vind je het leuk om samen iets nieuws te proberen? Kies er dan voor om eens naar een Indiaas/Mexicaans/Koreaans restaurant te gaan, een keer wat anders dan een avondje Chinees of Italiaans. Persoonlijk vind ik het leuk om met mijn moeder een high tea te doen. Allemaal kleine hapjes en onbeperkt thee drinken, klinkt goed toch? Als je moeder niet zo van de thee is kun je bijvoorbeeld ook eens een high wine proberen. Bij een high wine mag je verschillende wijnen proeven en wordt er vaak ook nog wat over verteld. Daarnaast krijg je allemaal borrelhapjes, die stuk voor stuk bij de wijnen passen. Zelf raad ik de high wine van Meneer Smit in Wijchen aan. Als je uit de regio komt of eens in de buurt bent is die zeker het proberen waard! Mocht je toch liever voor een meer budgetproof optie gaan, kun je er ook voor kiezen om thuis een maaltijd te maken voor je moeder. Nodig haar uit, maak het gezellig met wat kaarsjes en bereid je eigen 3-gangenmenu voor. Dan kun je het zo gek en zo duur maken als je zelf wilt!

Voor de sentimentele mama

fotoalbum-banne

Als ik met mijn moeder ergens naartoe ga, is ze continu bezig met het maken van foto’s. Die foto’s belanden dan uiteindelijk ergens op de harde schijf en in uitzonderlijke gevallen op Facebook, maar verder wordt er niet meer naar omgekeken. Hoe leuk is het om al jullie leukste herinneringen samen te bundelen in een fotoboek? Ondanks alle technologie van tegenwoordig, blijft het bijzonder om de mooiste foto’s ook fysiek te hebben. Je kunt er voor kiezen om alle foto’s los af te drukken en deze in een boek te plakken, lekker old school. Als je iets minder handig bent met lijm kun je natuurlijk ook voor een digitaal fotoboek gaan, die je heel makkelijk kunt maken via Albelli of de fotoservice van Hema. Wat ook erg leuk is, is deze fotoboom. De boom bestaat uit 24 foto’s en is gemaakt van karton. Zo kan je moeder hem overal in huis neerzetten, zodat ze de foto’s aan al haar vriendinnen kan laten zien!

Voor de fleurige mama

SHOOT001_23_S.jpg

Bloemen zijn altijd een goed idee. Een mooie bos kan de hele kamer opvrolijken en ik denk dat iedere moeder het wel met me eens is. Verras je moeder daarom met een mooie bos bloemen. Dat kan natuurlijk op de markt, maar ook online, via Bloomon bijvoorbeeld. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het moederdagboeket te geven met prachtige seizoensgebonden bloemen en een persoonlijk kaartje. Wil jij je moeder ook na moederdag blijven verrassen? Dan kun je voor de moederdag giftcard kiezen, t.w.v. 3 medium bossen, of de moederdag giftpack, met het moederdagboeket, de giftcard t.w.v. 3 medium bossen én een bijpassende vaas. Jij bepaalt wanneer je haar de bloemen geeft, dus ze wordt keer op keer weer verrast. Als je dit jaar even niet bij haar kunt zijn op moederdag, kun je op deze manier ook van een afstand laten weten dat je aan haar denkt en hoe bijzonder ze voor je is.

Hopelijk heb ik jullie genoeg inspiratie gegeven en kun jij haar zondag blij maken met een mooi cadeau! Wat ik mijn moeder ga geven blijft nog even verrassing, maar dat zal ik zondag in mijn Instagram stories aan jullie laten zien. Ik ben enorm benieuwd wat jij haar gaat geven, dus laat dat zeker even weten in de reacties!

Liefs, Elisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s