Guess who’s back!

Guess who’s back, back again! Na een paar weken stilte hier op Berryblogs ben ik ein-de-lijk terug. De tentamens zitten erop en dat betekent dat ik nu zo goed als zeker vakantie heb! In dit artikel update ik jullie over de stand van zaken en heb ik een hele leuke announcement voor jullie! Lees dus snel even verder.

Zoals ik al eerder schreef heb ik de afgelopen weken eigenlijk alleen maar met mijn neus in de boeken gezeten. Met meer dan 9 tentamens en verslagen die allemaal gemaakt en ingeleverd moesten worden, kwamen alle andere dingen even op de tweede plek te staan. Gelukkig is dat nu voorbij, want mijn vakantie is begonnen! Het zou kunnen zijn dat ik nog een keer terug naar Tilburg moet voor een herkansing, maar tot nu toe ziet het er positief uit. De eerste cijfers druppelen langzaam binnen en ik heb nog niks lager dan een 7,2 gehaald dus daar ben ik al enorm blij mee! Hopelijk is de rest net zo goed gegaan, zodat mijn vakantie écht kan beginnen en ik met een gerust hart met mijn minor kan starten in september.

De vakantiemodus staat al helemaal aan dus, maar wat ga ik eigenlijk allemaal doen? Naast werken en rijlessen, ben ik op het moment lekker druk bezig met een nieuw trainingsschema in de sportschool, want ook dat mag niet vergeten worden. Over een aantal weken lig ik namelijk met een cocktail in mijn hand langs het zwembad in Spanje! Ik kijk daar echt enorm naar uit en kan niet wachten tot het zover is. In de tussentijd staan er gelukkig ook nog genoeg andere leuke dingen op de planning. Zo ga ik naar het concert van Ed Sheeran en zal ik waarschijnlijk veel op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen te vinden zijn. Ook vieren wij volgende week een feestje, want mijn broertje is geslaagd voor zijn havodiploma! Allemaal leuke dingen om naar uit te kijken, dus ik hoef me zeker niet te vervelen.

Nu even over Berryblogs, want hoe staat het daarmee? Mijn site is alweer 3 maanden geleden online gegaan en ik kijk met een tevreden gevoel terug op de afgelopen periode. Ik vind het nog steeds heerlijk om te schrijven over van alles en nog wat en dat is voor mij het allerbelangrijkste. Toch ben ik stiekem wel heel trots op de meer dan 2200 unieke bezoekers die de afgelopen 3 maanden mijn site hebben bezocht. Daarnaast geniet ik ook heel erg van alle positieve en leuke reacties die ik van jullie krijg, dat doet me zo goed! Zo werd ik al een keer genoemd in dit lijstje van Aroundsan.nl en krijg ik op Bloglovin’, Instagram en de site zelf ook regelmatig toffe feedback. Dat geeft me echt een kick en motivatie om lekker zo door te gaan!

Ik heb dan ook genoeg ideeën en plannen die ik deze vakantie graag wil gaan uitwerken. Vanaf deze week zal er weer iedere maandag en donderdag een artikel online komen op de site. Ik heb al het een en ander vooruit gepland, maar als jullie suggesties hebben hoor ik dat heel graag! Je mag me altijd een berichtje sturen als je nog een leuk idee hebt voor Berryblogs, dan probeer ik daar zeker wat mee te doen. Verder ben ik van plan om ook wat meer andere blogs te checken, omdat ik dat altijd erg leuk en leerzaam vind. Helaas lukte het door tijdsgebrek niet altijd om dit te doen, maar nu ik er de tijd voor heb is het mijn doel om me wat meer te oriënteren in het bloggerswereldje. Als jij zelf een blog hebt of kent die ik echt moet lezen, deel hem dan zeker hieronder!

Voordat ik afsluit is het eerst tijd voor de announcement waar ik aan het begin van dit artikel al over schreef. Het kriebelt namelijk al een tijdje om Berryblogs uit te breiden. Ik vind het schrijven hartstikke leuk en ik ben trots op de site, maar soms is er nog iets wat mist voor mijn gevoel. Sommige ideeën zijn niet in tekst en foto’s uit te werken, maar daar is meer voor nodig. Daarom wil ik bij deze vertellen dat ik binnenkort ook een eigen YouTube-kanaal zal beginnen! Ik vind het best spannend maar heb er ook heel veel zin in. Het is iets wat ik al heel lang wil, maar telkens heb uitgesteld omdat ik bang was voor de reacties van anderen. Toch heb ik nu de knoop doorgehakt en besloten dat ik het gewoon ga doen. Hoe, wat en wanneer het kanaal precies online zal komen is nog onduidelijk, maar via Instagram en Berryblogs zal ik jullie uiteraard op de hoogte houden. Wel kan ik alvast verklappen dat de content vooral zal bestaan uit lifestyle-gerelateerde video’s en vlogs. Zo spannend maar ook zo leuk!

Zo, nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van alles. Ik verheug me echt op de vakantie, maar vooral ook om alle plannen en ideeën op Berryblogs en binnenkort ook op YouTube uit te werken. Om helemaal up-to-date te blijven kun je je e-mailadres in de balk aan de rechterkant invullen. Dan krijg je als eerste een mailtje als ik een artikel geplaatst heb!

Liefs, Elisa

 

 

Advertenties

6 Comments

 1. Freek

  Wat vet dat je een YouTube kanaal begint, ondanks wat anderen mogelijk vinden, al denk ik dat de meeste het toch wel leuk zullen vinden. Een blog die ik je kan aanraden is lieverluidanmoe.com waar je leest hoe een meisje met narcolepsie omgaat, naast dat dit grappig is kunnen mensen zich hopelijk een wat beter beeld van de ziekte vormen.

  Liked by 1 persoon

 2. Talitha

  Elisa!!
  Echt super leuk dat je een YouTube kanaal gaat beginnen!
  Je blogs zijn al super, maar ik mis dat stemmetje en je lach ook enorm!
  Dan is alles weer compleet haha.
  Succes met alles, en geniet vooral van je vakantie!!
  Liefs, Talitha

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s