Elisabeth In Concert

Waar je mij echt gelukkig mee maakt, is een avondje uit naar het theater. Ik kan echt genieten van een voorstelling vol met zang, dans en/of spel. Zelf heb ik 5 jaar op musicalles gezeten, dus je kan wel zeggen dat ik echt een liefhebber ben. Toen ik werd meegevraagd naar Elisabeth In Concert kon ik natuurlijk geen nee zeggen! In dit artikel vertel ik meer over deze prachtige voorstelling.

Voordat ik deze voorstelling bezocht, kende ik eerlijk gezegd slechts 1 liedje. Waar het verhaal over ging was mij eigenlijk helemaal niet duidelijk. Ik ging dus zonder verwachtingen naar Paleis Soestdijk toe, waar het evenement plaatsvond. Met een pendelbusje werden we van de parkeerplaats naar het paleis gebracht. Via een pad belicht door lampionnetjes kwamen we aan in de voortuin van het paleis, waar allerlei foodtrucks en picknicktafels stonden. Hierdoor kregen we bijna het gevoel alsof we op een festival zaten, heel bijzonder!

Rond 20:15 uur mochten we onze plekken in het openluchttheater opzoeken. We zaten op de tweede rij, zó gaaf! De bijzondere locatie zorgde ervoor dat we meteen helemaal in de sfeer van het verhaal zaten. De zaal liep langzaam vol en om 21:00 uur begon het spektakel. De prachtige muziek, de spectaculaire lichteffecten, het unieke decor en de grootste musicalsterren van Nederland vertelden op een dramatische wijze het levensverhaal van de Oostenrijkse keizerin Elisabeth.

Ik vond het concert een hele bijzondere ervaring. Omdat wij op de tweede rij zaten, werden we echt meegenomen in het verhaal en konden we alle gezichtsuitdrukkingen van de spelers te zien, wat het nog intenser maakte. Ik vond het ook heel tof om Pia Douwes, Stanley Burleson en Tony Neef live te zien. Zij zijn wel echt mijn favorieten op musicalgebied, dus het was echt bijzonder om ze van zo dichtbij mee te maken. Als ik een minpuntje zou moeten noemen, zou dat zijn dat ik het soms wel iets té dramatisch vond. Ik ben daar dan misschien net iets te nuchter voor, maar bij deze voorstelling paste het dramatische tintje wel helemaal. Toch had ik het niet willen missen en was dit een ervaring die ik niet snel zal vergeten!

IMG_0025.HEIC kopie.png

 

Als je Elisabeth In Concert nog wilt zien moet je snel zijn, want 24 juni is alweer de laatste voorstelling. Tickets kunnen hier besteld worden.

Wat is jouw lievelingsmusical? 

Liefs, Elisa

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s