Favorieten: Juni

We zitten volop in de zomer en dat is goed te merken aan de hoge temperaturen. Juni is nu echt voorbij en de nieuwe maand is ingegaan: juli! Het begin van juni stond zoals jullie inmiddels wel weten vooral in het teken van de tentamens. Gelukkig waren deze op 15 juni klaar en begon voor mij al een beetje de vakantie. Ik heb al lekker wat kunnen uitrusten dus en dat is heel fijn! Helaas moet ik dat vakantiegevoel nu weer even opzij zetten, want ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor 2 herkansingen. Toch ben ik niet ontevreden met de toetsresultaten, omdat ik van de 9 tentamens er slechts 2 niet gehaald heb. Toch wil ik er wel alles aan doen om die andere 2 ook nog even te halen, zodat ik het schooljaar met een goed gevoel kan afsluiten. Aanstaande vrijdag moet ik dus voor de allerlaatste keer op en neer naar Tilburg voor een tentamen van het vak Media- en Entertainmentrecht, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt! Anyway, op naar mijn favorieten van deze maand.

Fashion: Anti Blue Denim Short

WhatsApp Image 2018-07-02 at 21.16.58.jpeg

Een tijdje geleden bezocht ik een outlet van The Sting in het centrum van Tilburg. Ze hadden echt hele leuke spullen en voor maar heel weinig geld, vergeleken met wat het eerst kostte. Wat me meteen opviel waren alle leuke denim shorts die op de tafels lagen, in allerlei kleuren en maten. Ik merkte meteen dat de kwaliteit echt goed was en beter dan de broekjes van H&M bijvoorbeeld. Dat was ook aan de prijs te zien, eerst waren ze €25,00 en nu slechts €9,95! Die kon ik dus niet laten liggen. Het broekje heeft vervolgens een hele tijd in de kast gelegen, maar nu met die tropische temperaturen was het toch wel tijd om hem eens aan te trekken. Ik vond het nog best wel een dingetje, want hij is vrij kort en verhullend. Toch ben ik er superblij mee en draag ik hem nu met veel plezier. Je kunt er allerlei shirtjes op dragen en het staat leuk met een stoere sneaker of een leuk slippertje.

Hair: Garnier Loving Blends Argan & Cameliaolie Sublieme Conditioner

whatsapp1

Als het gaat om shampoo en conditioner ben ik niet zo merktrouw. Ik koop vaak maar gewoon wat er in de aanbieding is en ik vind het leuk om nieuwe producten te proberen. Als ik dan toch een merk zou moeten noemen waar ik fan van ben, is dat OGX. Helaas is €10,99 wel heel duur voor een flesje shampoo of conditioner, dus ik zocht een goedkoper alternatief. Ik had al vaker de producten van Garnier Loving Blends geprobeerd en ik was daar eigenlijk meteen wel enthousiast over, maar het kwam nog niet in de buurt van OGX. Nu probeerde ik eens de conditioner met argan- en cameliaolie en ik ben zó blij met dit product! Ik kocht het omdat ik het leuk vond om deze eens uit te proberen maar nu wil eigenlijk niets anders meer. Na het douchen is mijn haar zo zacht en verzorgd door deze conditioner, echt top. Aanrader!

Tech: iPhone 8 Plus

DSC00230.JPG

Eens in de twee jaar is het feest, want dan loopt mijn telefoonabonnement af en mag ik een nieuw toestel uitkiezen. Hoewel er eigenlijk niet heel veel mis was met mijn iPhone SE, merkte ik toch dat hij steeds langzamer werd en dat het geheugen continu vol zat. De batterij ging ook maar een halve dag mee en hij viel op willekeurige momenten uit. Niet ideaal dus, maar gelukkig was het weer tijd voor een nieuw abonnement. Ik had een abonnement bij Vodafone maar betaalde eigenlijk teveel voor wat ik kreeg. De rest van het gezin zit allemaal aangesloten bij T-Mobile en ik zag de hele tijd hoe zij telkens gratis data kregen en ik elke maand in de problemen kwam met mijn data. Dat moest anders, dus ik wilde vanzelfsprekend ook naar T-Mobile. De overstap ging heel makkelijk   en door de geweldige service van de medewerker van T-Mobile was het zo geregeld. In eerste instantie was het idee om een abonnement met ongeveer 10GB internet, maar na wat rekenwerk kwamen we tot de conclusie dat het eigenlijk goedkoper zou zijn voor het hele gezin als we allemaal een Go Unlimited zouden afsluiten. Ik hoor je denken, unlimited data?! Dat was ook mijn eerste reactie, maar het kan echt. Niet alleen ik, maar ook de rest van het gezin was enthousiast. Vanaf 10 augustus krijg ik dus onbeperkte data, hoe heerlijk is dat!

DSC00231.JPG

Nu op naar het toestel, want hoe bevalt dat?  Ik twijfelde al een tijd tussen de iPhone 8 en de iPhone 8 plus, maar na wat research was de keuze toch wel snel gemaakt. De iPhone 8 plus heeft een betere camera en omdat ik mijn telefoon ook regelmatig gebruik voor de foto’s op mijn blog en natuurlijk Instagram, ben ik voor de iPhone 8 plus gegaan. Ik ben echt heel tevreden met deze telefoon. Ja, hij is wat groot en past inderdaad niet meer in mijn broekzak, maar het grote beeld is zó fijn voor het bekijken van YouTube video’s en Netflix op mijn telefoon. Door de grootte ga ik er ook extra voorzichtig mee om heb ik inmiddels gemerkt. De camera werkt perfect en ik ben echt heel erg tevreden met de telefoon zelf. Ik ben nog wel op zoek naar leuke hoesjes, dus als iemand aanraders heeft hoor ik dat graag!

Music: Spotify Playlists ‘Focus’

Schermafbeelding 2018-07-02 om 20.46.37.png

Tijdens het leren vind ik het fijn om naar muziek te luisteren, maar niet elke muziek is hier geschikt voor. Ik betrapte me erop dat ik bij mijn eigen playlists telkens zat mee te zingen en totaal niet bezig was met wat ik eigenlijk moest doen. Daarom ging ik eens op zoek in Spotify en kwam ik via ‘bladeren’ bij ‘genres en stemmingen’ en uiteindelijk bij ‘Focus’. In deze map stonden verschillende playlists voor tijdens het leren, echt ideaal! Ik merkte dat ik tijdens het maken van verslagen liever luisterde naar lijsten zoals ‘Instrumental Study’, ‘Brain Food’ en ‘Your Office Stereo’, waar vooral rustige elektronische muziek in staat. Als ik echt aan het leren was voor een toets luisterde ik graag naar ‘Peaceful Piano’ en ‘Intense Studying’, waar vooral klassieke muziek in staat. Wat ik ook echt een aanrader vind zijn de playlists ‘White Noise’ en ‘Nature Sounds’. Als je je echt even goed moet focussen raad ik je zeker aan om hier tussen te kijken. Vergelijk ze eens en kom erachter welke jij het fijnst vindt!

Lifestyle: Picnic

WhatsApp Image 2018-06-25 at 21.29.27

Ik schreef er vorige week natuurlijk al over, maar Picnic kon absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Na het een maand te hebben uitgeprobeerd zijn wij zeer enthousiast en zullen wij onze boodschappen zeker vaker bij Picnic blijven bestellen. Als je niet weet waar ik het over heb raad ik je aan om gewoon even het artikel te lezen, daar vertel ik er alles over!

TV: FIFA Wereldkampioenschap Voetbal 2018

271751827_58022dba-749d-4909-892c-7670bf99dade

Op het moment dat ik dit artikel schrijf word ik telkens afgeleid, want er staat weer een wedstrijd van het WK op. Hoewel Nederland niet meedoet dit jaar, kijk ik eigenlijk iedere wedstrijd als het even kan. Ik vind het zo’n heerlijk sfeertje! Wat ik extra leuk vind dit jaar, is dat alle underdogs doorgaan naar de volgende rondes. Dat maakt het net even wat spannender dan normaal. Ik durf dan ook absoluut nog niet te zeggen wie ik denk dat het WK gaat winnen dit jaar, maar ik hoop tenminste dat het een land wordt waarvan niemand het verwacht. Stiekem duim ik ook wel heel erg voor Engeland, omdat mijn vader Engels is en dat land dus wel een speciaal plekje in mijn hart heeft! Kijk jij ook veel naar het WK?

Dat waren de favorieten van juni, op naar juli! Ik ga nog even keihard leren voor de laatste herkansing en daarna heerlijk vakantie vieren. De Nijmeegse Vierdaagsefeesten staan nog op de planning en daarna 10 dagen naar Spanje, wat heb ik daar veel zin in! Ook zal er deze zondag iets heel spannends gebeuren, want dan gaat mijn Youtube kanaal live. Ik heb de huisstijl van mijn kanaal en blog in de afgelopen weken al wat aangepast, zoals je misschien al is opgevallen. Ik zal alle video’s ook iedere zondag op de website plaatsen, zodat iedereen hier ook op de hoogte blijft. Daarnaast zal ik niet meer op maandag en donderdag een artikel online plaatsen, maar op dinsdag en donderdag. 3 keer per week Berryblogs en Berryvlogs, dus stay tuned!

Liefs, Elisa

Advertenties

2 Comments

  1. Freem

    Als man aan het lezen over shampoo en kleding is niet iets dat ik normaal voor m’n plezier doe maar ook die stukjes waren wel leuk om te lezen. Waarom weet ik niet, maar al met al vond ik het wel een leuk stukje 👍.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s