To Do List: Zomer 2018

Mijn zomervakantie is vorige week officieel van start gegaan en ik geniet er nu al met volle teugen van. Het feit dat ik niet meer op en neer naar Tilburg hoef en er geen verplichtingen meer zijn is zó fijn! Om de vakantie echt even goed in te luiden leek het me leuk om al mijn plannen en doelen voor deze zomer op een rijtje te zetten. Nu ik alle tijd heb zijn er namelijk behoorlijk wat dingen die ik echt even gedaan wil hebben, dus daar maak ik dan ook maar al te graag gebruik van. Lees snel verder!

Laat ik eerst eens beginnen met wat concrete plannen voor aankomende zomer. Het eerste wat in de agenda staat, zijn de Nijmeegse Zomerfeesten en natuurlijk ook de Vierdaagse. Vanaf aankomende zaterdag beginnen de eerste feesten en staat de hele stad op z’n kop. Overal in Nijmegen staan podia, foodtrucks en andere gezellige dingen om echt dat festivalsfeertje te creëren.

Vanaf dinsdag gaat ook de Vierdaagse van start, waar ruim 40.000 mensen van over de hele wereld aan meedoen. Verder wordt er verwacht dat er zo’n 1,5 miljoen mensen naar de stad zullen komen om te genieten van alle feesten. Als echte Nijmegenaar kan ik dat natuurlijk niet overslaan en zal ik zelf ook echt wel een paar keer in de stad te vinden zijn. Normaal gesproken zou ik ook aan de Via Gladiola zitten op de laatste dag van de Vierdaagse, maar dat sla ik dit jaar even over…

Ik vertrek namelijk eind volgende week naar Spanje! Samen met een vriendin zal ik met Solmar Tours een busreis maken naar Santa Susanna, vlakbij Malgrat de Mar en Barcelona. Daar wachten mijn ouders, broertje en een andere vriendin op ons omdat zij een dag eerder met het vliegtuig zullen gaan. We verblijven in Aquahotel Aquamarina & Spa en ik kijk hier zo enorm naar uit! Even 10 dagen genieten van de Spaanse zon, lekker eten, een mooi zwembad en het strand op slechts 100 meter afstand. Natuurlijk neem ik ook mijn camera mee om alles vast te leggen voor mijn YouTube kanaal!

300267_144231839004219_6900200_n
Even een kleine throwback naar de laatste keer dat ik in het mooie Santa Susanna was, in 2011. Zou ik dit jaar net zo bruin worden als 7 jaar geleden?!

In augustus staat er tot nu toe eigenlijk niks op de planning. Natuurlijk zal ik vast wel eens moeten werken maar dat is meestal alleen op zaterdag. Genoeg tijd om mijn to do list af te werken dus, maar wat staat daar eigenlijk allemaal op?

 

– Gezonder leefpatroon

Met deze in het lijstje lijkt het wel op de goede voornemens van oud & nieuw, haha! Ik zal binnenkort weer een update geven over het afvallen, maar ik kan in ieder geval vast verklappen dat er het een en ander veranderd is. Daar ben ik nu druk mee bezig, maar op vakantie wil ik dat wel even loslaten en gewoon genieten. Na de vakantie wil ik weer 3x in de week sporten en verder gaan met gezond eten, zodat ik helemaal on fleek ben voor de start van het nieuwe schooljaar.

– Berryblogs en Berryvlogs

Zoals jullie vast wel gemerkt hebben ben ik de laatste tijd heel actief op mijn blog en nu dus ook mijn YouTube kanaal, Berryvlogs. Ik vind het steeds leuker en het is inmiddels echt wel een beetje mijn passie geworden. Ik heb zoveel leuke ideeën die ik graag wil uitwerken en daar heb ik eindelijk alle tijd voor. Wat Berryvlogs betreft heb ik zeker tot oktober voor iedere week wel een idee en ook voor Berryblogs hoef ik voorlopig niet stil te zitten. Ook wil ik wat meer experimenteren met vaste uploadmomenten, op bepaalde dagen en tijdstippen. Voor nu ben ik heel tevreden met de dinsdag, donderdag en zondag dus dat zal voorlopig wel even blijven, maar ik ben nog wel een beetje zoekende naar de beste tijdstippen. Tips hierover zijn altijd welkom! Naast YouTube en mijn blog zou ik ook graag mijn Instagram wat verder uitwerken, door wat vaker te posten en de kwaliteit te verhogen. Genoeg te doen dus!

schermafbeelding-2018-07-09-om-20-21-31.png

– Oppassen met Oppas Madelief

Zoals ik laatst in mijn favorieten van mei al vertelde, werk ik sinds kort bij Oppas Madelief, een oppas centrale. Inmiddels heb ik 1 gezin waar ik regelmatig wat uurtjes oppas en dit zou ik in de zomervakantie graag nog veel meer doen. Onlangs heb ik ook een berichtje op Facebook gedeeld en ik kreeg al veel reacties van mensen die eventueel interesse zouden hebben. Ik hoop echt dat ik er nog een paar oppasgezinnen bij zou kunnen krijgen omdat ik het gewoon enorm leuk vind om te doen en in de vakantie heb ik er natuurlijk alle tijd voor.

– Netflixen

Soms is het ook weleens lekker om gewoon op de bank te zitten met een serie of filmpje en ik vind eigenlijk dat ik dat te weinig doe. Toch zijn er nog zoveel dingen die ik graag zou willen zien op Netflix! Zo is Luc momenteel bezig met het eerste seizoen van Friends en ik merk dat ik dat eigenlijk ook wel heel leuk vind, dus ik wil vaker wat momentjes nemen om eens lekker te Netflixen. Aanraders zijn zeker welkom!

Schermafbeelding 2018-07-09 om 20.35.27.png

 

Dat was het lijstje wel weer! Genoeg te doen deze zomer, maar ik verheug me er heel erg op. Voordat ik het artikel afsluit wil ik iedereen ook graag bedanken voor het bekijken, liken en commenten op mijn eerste video op Berryvlogs. Zoals ik al zei vond ik het echt spannend maar door alle lieve reacties werd die spanning meteen weggenomen. Ik kan nu al niet wachten om de volgende video op te nemen! Voor de mensen die nog niet geabonneerd zijn en geen idee hebben waar ik het over heb, hier is een link naar mijn kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCnVK8x5xll4NfILMwumHmBg?view_as=subscriber

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Liefs Elisa

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s