Mega Zomer Shoplog

De afgelopen maanden heb ik veel geshopt voor mijn vakantie naar Spanje volgende week. Bij veel verschillende winkels heb ik kleding en andere accessoires meegenomen, die ik nodig had. Wat ik heb gekocht laat ik zien in mijn shoplog die vandaag online is gekomen op Berryvlogs. De video is iets langer geworden dan eigenlijk de bedoeling was, dus pak er een drankje en wat lekkers bij en enjoy!

Nogmaals, vergeet niet om even te abonneren op mijn kanaal. Ik heb nu 53 abonnees waar ik al megatrots op ben in een week tijd, maar ik zou het toch wel heel tof vinden om heel binnenkort de eerste 100 abonnees aan te tikken. Klik dus even op deze link en daarna op het rode balkje om abonnee te worden. Het is gratis en voor niets! 😉

Liefs, Elisa

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s