Berryblogs op vakantie!

Als je dit leest, lig ik ergens langs een zwembad aan de Spaanse costa te genieten van de zon, lekker eten en veel gezelligheid! Omdat ik echt even vakantie wil hebben na een jaar hard werken, leek dit me een goed moment om Berryblogs eventjes op pauze te zetten. Het plan was eigenlijk om wat artikelen vooruit te schrijven, maar ik realiseerde me dat ik er dan onbewust toch heel veel mee bezig ben en dat is nou eigenlijk niet helemaal de bedoeling. Daarom zullen er deze en volgende week even geen artikelen online komen op de dinsdag en donderdag. Ook op mijn YouTube kanaal Berryvlogs blijft het even stil. Na mijn ‘social-mediavakantie’ ben ik uiteraard weer terug met heel veel nieuwe leuke en inspirerende artikelen en video’s!

Maaaaaar, ik zou Elisa niet zijn als ik het helemaal zou loslaten, want daar is het gewoon veel te leuk voor! Daarom komt er vanaf aankomende zondag een ‘vlogmarathon’ online op mijn YouTube kanaal: een week lang iedere dag een nieuwe video! Als je daarvan op de hoogte wilt blijven raad ik aan om even te abonneren op mijn kanaal. Dat kan door naar deze link te gaan!

Op Instagram post ik trouwens wel heel erg veel over mijn vakantie op het moment, dus daar kun je natuurlijk ook even een kijkje nemen door hier te klikken.

Ik wens jullie ook allemaal een hele fijne vakantie en op 29 juli ben ik weer terug met nieuwe content!

Liefs, Elisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s