Berryblogs is back!

Joehoeee, ik ben weer terug! Na een heerlijke vakantie in Spanje en een weekje thuis zonder verplichtingen ben ik weer terug op Berryblogs. In dit artikel geef ik even een kleine life update, dus lees snel door.

Vakantie in Spanje

Van zaterdag 21 juli t/m zaterdag 28 juli was ik te vinden in Santa Susana, een plaatsje aan de Costa Brava in Spanje. Op vrijdag de 20e vertrok ik met een bus van Solmar Tours richting de Spaanse kust en na een reis van 21 uur kwamen we eindelijk aan. De heenreis viel behoorlijk tegen; niet alleen kregen we te maken met files en noodweer, maar ook met een buschauffeur die niet regelmatig stopte waardoor we niet naar het toilet konden en geen avondmaaltijd op hadden. Toen we eenmaal aan kwamen bij het Aquahotel Aquamarina vergaten we dit gelukkig al vrij snel, omdat dit hotel zó mooi was (en ook heerlijk rook, haha!). De kamer was boven alle verwachtingen, het animatieteam heeft ons goed vermaakt, het eten was erg goed en ook het zwembad was fijn. Er was zelfs een spa & wellness, waar het ook heerlijk vertoeven was. Ja, ik kan wel zeggen dat ik een hele fijne tijd heb gehad. Helaas werd ik halverwege de week wel een dagje ziek, maar dat mocht de pret niet drukken. In de avond van zaterdag de 28e vertrokken we weer richting huis. Hoewel ik door de slechte ervaring van de heenreis best een beetje bang was voor de terugreis, was dat achteraf gezien nergens voor nodig. Ik heb op de terugweg heerlijk geslapen en deze buschauffeur luisterde wel naar de behoeftes van de passagiers. Het was ook wel weer heel fijn om weer samen te zijn met Luc en weer in ons eigen huisje, dus het was na 8 dagen ook zeker wel weer goed geweest. Hieronder even een paar leuke kiekjes van de hele vakantie!

Vloggen op vakantie

Omdat ik niks van de vakantie wilde vergeten, heb ik gevlogd voor mijn YouTube kanaal Berryvlogs! Ik heb hier enorm veel plezier aan beleefd en vind het editen van de video’s ook zeker geen straf. Er staan inmiddels al 4 vlogs online en naar verwachting komen er nog zo’n 2 video’s aan. Ik heb er al erg veel leuke en positieve reacties op gekregen, waar ik natuurlijk hartstikke blij mee ben. Als je de video’s nou nog niet gezien hebt, klik dan even op deze link. In deze afspeellijst is een verzameling van alle vakantievlogs te vinden, zodat je niks hoeft te missen. Abonneer ook zeker even op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van alle video’s die nog gaan komen!

Schermafbeelding 2018-08-07 om 20.49.43.png

En nu?

Vanaf vandaag zal er weer iedere dinsdag en donderdag een artikel online verschijnen op Berryblogs, woehoe! Ik heb weer genoeg leuke ideetjes, maar hoor ook graag wat jullie op mijn blog willen lezen. Ik zou het leuk vinden om vaker in te spelen op actualiteiten en mijn mening te geven over onderwerpen die spelen in de wereld, maar weet soms niet zo goed welke onderwerpen jullie interessant zouden vinden. Suggesties zijn dan ook meer dan welkom!

Ook op zondag zal het niet stil zijn op Berryblogs, want dan komt vanaf deze week iedere week een nieuwe video online. Ik ben deze week begonnen met weekvloggen omdat het vloggen op vakantie erg goed was bevallen. Verder komen er binnenkort ook een aantal Back To School video’s online, waar ik me enorm op verheug.

Verder heb ik nog vakantie tot 3 september en daar ga ik dan ook lekker van genieten. Ik moet de komende weken ook wel regelmatig werken, maar dat hoort er ook bij. Er staat nog een overnachting naar Den Haag op de planning, iets om echt naar uit te kijken! Ik vermaak me wel tot school weer begint dus. 😉

Ik heb enorm veel zin om weer lekker aan de slag te gaan met mijn blog en ik hoop jullie ook! Laat in de reacties zeker even weten of jij al op vakantie bent geweest of nog gaat. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reiservaringen!

Liefs, Elisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s