Back To School Wishlist 2018

De zomer loopt heel langzaam ten einde en dat betekent ook dat de scholen weer bijna zullen beginnen. Voor sommigen zal dit een rouwperiode zijn, maar ik hang de vlag uit. Want een nieuw schooljaar betekent nieuwe schoolspullen kopen! Ik duik de komende weken met veel plezier de winkels in om de mooiste notitieboekjes, pennen, potloden, etuis, stiften en agenda’s uit te zoeken, die ik het aankomende schooljaar weer met veel plezier zal gaan gebruiken. Wat is er nou leuker dan op je eerste schooldag kunnen pronken met al die gloednieuwe spulletjes? Heerlijk, als je het mij vraagt. Ik heb de leukste items op een rijtje gezet voor jou, onderverdeeld over 3 categorieën: pastel, black & gold en jungle. Kijk gauw mee!

wishlistbts1

1.Wie wilt er nou geen koraalkleurige balpen met een huge pompom in zijn etui? €6,00 van Accessorize – 2.Dit A4 notitieboek heeft niet alleen een vrolijke kaft, maar ook 4 verschillende tabbladen voor al je schoolvakken. €3,00 van Hema – 3.Washitape komt altijd wel goed van pas en zeker met dit gezellige printje. €3,50 van Studio Stationery – 4. Precies hetzelfde verhaal als bij 3, maar deze zorgt ook voor de nodige motivatie tijdens het schooljaar. €3,50 van Studio Stationery – 5.Een ruime etui met fijne kleurtjes om al je pennen en potloden in te bewaren; een musthave in de klas. €3,00 van Hema – 6.Met deze kleurtjes wil je toch ieder woordje markeren?! €8,39 van Bol.com – 7.Deze agenda heeft het allemaal; een vrolijk printje, een goede quote en vooral ook heel erg fijn materiaal. €6,96 van Hudson’s Bay (sale)

wishlistbts3

8.Hoezo is stempelen alleen voor kinderen? Heel tof voor in een bullet journal of agenda! €3,49 van Hudson’s Bay – 9.Met deze brush pens kun je zelf de mooiste letters maken en worden jouw aantekeningen stuk voor stuk kunstwerkjes. €9,90 van Boeken & Pennen – Pssst, stiekem heb ik deze rugzak  al een tijdje maar hij is echt heel erg fijn en er past enorm veel in, aanrader! €69,99 van Hudson’s Bay – 11.Een bullet journal staat al een tijdje op mijn wishlist en dan het liefst deze van Leuchtturm 1917. Ze hebben nog veel meer kleurtjes, dus voor ieder wat wils! €20,95 van 24Papershop – 12.Notitieboekjes kun je niet genoeg hebben en al helemaal niet als ze pompoms en gouden accents bevatten. €5,00 van Hema

wishlistbts2

13.Een goede koptelefoon voor al je motiverende klanken en ontspannende melodieën, helemaal fijn als je lang moet reizen naar school! €95,00 van Bol.com – 14.Niet het meest standaard kleurtje voor een etui, maar wel een hele fijne (met glitter!). €15,95 van De Kleine Zebra – 15.Met deze schriften waan je je even helemaal in de jungle, ook al zit je gewoon op school. €2,00 van Hema – 16.Als er dan ook nog een matchende gum is dan steel je helemaal de show. €1,50 van Hema – 17.Schrijven met een vulpen is stiekem veel leuker dan met een normale balpen, toch?! €8,99 van Bol.com – 18.Ik heb geen idee hoe je dit merk uitspreekt, maar wat staat deze hoog op mijn wishlist. €89,95 van Travelbags – 19.Last but not least, deze prachtige bullet journal. De kans is groot dat deze zeer binnenkort van mij is! €12,50 van Bol.com

Zo, dat was ‘m weer. Er waren nog veel meer leuke dingen die ik graag wil bemachtigen, maar ik heb me beperkt tot deze 19 artikelen. Ik heb mijn nieuwe collectie schoolspullen bijna compleet, maar er missen nog wel wat dingen. Binnenkort laat ik op YouTube zien wat ik allemaal gekocht heb, dus hou mijn kanaal zeker in de gaten! Zit er iets tussen wat jij nog wilt scoren voor het nieuwe schooljaar begint? Ik hoor het graag!

Liefs, Elisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s