About

Welkom op Berryblogs!

Ik vind het heerlijk om te schrijven over alles wat mij bezighoudt. Daar ben ik al vroeg mee begonnen; mijn eerste blog ontstond al toen ik 12 jaar oud was. Samen met een vriendinnetje schreef ik over de mooiste lipgloss, de lekkerste maskertjes en nog meer producten die wij op onze gezichten smeerden. Na een tijdje werd onze interesse in beauty steeds minder en dus stopten wij ook met bloggen. Toch begon het weer te kriebelen toen ik klaar was met de middelbare school, in 2015. Ik besloot om het bloggen weer op te pakken, maar dit keer alleen. Zo ontstond Elisaberryslife, een plekje op het internet waar ik mijn creativiteit kon uiten. Ik vond het heerlijk om te doen, maar ook daar kwam helaas een einde aan. Het begon na een tijdje als een verplichting te voelen, iets wat moest gebeuren. Ook blogde ik in het Engels, wat op zich geen probleem was, maar toch voelde het soms alsof ik de juiste woorden niet kon vinden. Daarom stopte ik opnieuw met bloggen.

In maart 2018 besloot ik dat ik het bloggen weer wilde oppakken en weer met een schone lei wilde beginnen. Zo ontstond Berryblogs. Een plek waar ik kan schrijven over alles wat me interesseert, zonder verplichtingen. Berryblogs is een lifestyle-blog met een persoonlijke touch. Mijn schrijfstijl is dan vooral ook heel persoonlijk, soms wat serieuzer maar vaak met een vleugje humor.

Nu jullie wat meer over Berryblogs weten, is het tijd om mezelf voor te stellen. Ik ben Elisa Berry en ik ben 19 jaar oud. Ik woon sinds juni 2017 samen met mijn vriend Luc (21), met wie ik bijna 2 jaar samen ben. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding CO-IEMES (Communicatie-International Event, Music and Entertainment Studies) aan de Fontys in Tilburg, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Mijn interesses liggen op school vooral bij online marketing, maar ook bij de theater- en televisiebranche. Ik hoop later werkzaam te zijn met talentvolle kinderen in een van deze branches.

WhatsApp Image 2018-02-20 at 14.21.00

Als er vragen of opmerkingen zijn, schroom dan niet om contact met me op te nemen.

 

 

Advertenties